Mylujem sa – Majka

Mylujem sa je rubrika o našich zákazníčkach a zákazníkoch. Cez ich príbehy vám postupne predstavíme Mylo produkty. Druhý rozhovor sme robili so zákazníčkou Majkou, ktorá vám opíše, ako sa stará o svoju unavenú a citlivú pleť so sklonom k akné a pigmentovým škvrnám.

Majka ahoj, môžeš sa nám predstaviť? 

Ahoj Mylo, mám 38 rokov a pracujem ako vedúca logistiky v slovenskej FMCG spoločnosti. Mám 2 synov vo veku 8 a 10 rokov. 

Ako si sa dozvedela o Mylo? 

V podstate od kamarátky, raz za čas si dáme taký babský víkend, kde každá donesie nejakú kozmetiku a skúšame rôzne masky, pílingy a iné ženské vychytávky. Kamarátka doniesla od Mylo pleťový olej Prebudenie, z ktorého som bola fakt “mylo” prekvapená (smiech). Odvtedy ubehol asi rok a pol a medzičasom som od Mylo vyskúšala viacero produktov. 

Povedz nám aký máš typ pleti a aké produkty od Mylo sa ti najviac osvedčili.

Moju pleť by som opísala ako zmiešanú. Na viacerých miestach je suchá a citlivá a na brade so sklonom k akné, ktoré pripisujem hormonálnym zmenám. To asi pozná každá žena, keď príde náš obľúbený týždeň v mesiaci, môžeme sa postaviť aj na hlavu, pleť si skrátka začne zrazu robiť, čo chce (smiech).

Z produktov Mylo sa mi najviac osvedčilo očné sérum Aura, ktoré mám stále v chladničke a používam ho každé ráno na vačky pod očami. Potom milujem Kvetovú rosu, ktorú používam na vyčistenú pleť ako tonikum alebo počas dňa, kedy mám pocit, že moja pleť pôsobí zvädnuto a potrebujem ju osviežiť. A ešte skoro denne používam krém na pokožku nôh Nohy bosé, po ktorom je pokožka krásne hydratovaná. Dávam ho aj mojim chalanom, keď majú otlaky na nohách alebo odreniny. 

Môžeš nám svoj Mylo rituál opísať?

Jednu vec by som chcela poradiť všetkým ženám, aby nechodili spať neodlíčené. Tiež som to za mladých čias robila a pleť potom bola zdevastovaná. Tak ako my, tak aj ona si potrebuje počas noci oddýchnuť. Keď som po celom dni príšerné unavená a už nevládzem, použijem aspoň micelárnu vodu. Tým, že som pracujúca matka, mám na seba veľmi málo času. Väčšinou si ten čas urobím, keď pošlem chalanov na chlapský víkend a ostanem sama doma. 

Mám rada čistú a voňavú pleť, ktorú najprv odlíčim pleťovým mliekom Moissanit, následne pleť tonizujem Kvetovou rosou. Nanesiem sérum Aura a do pokožky vmasírujem pleťový olej Prebudenie. Dám si vaňu a spravím si manikúru a pedikúru. Väčšinou svoj rituál zakončím čítaním nejakej dobrej knihy alebo idem maľovať.

Auru a Prebudenie používam minimálne raz denne. Odkedy som pleťový olej začala nanášať na vlhkú pleť, mám pocit, že sa lepšie vstrebáva, pleť je oveľa jemnejšia a mám menej vrások.

Keď sa mi darí vyčleniť si takúto chvíľku pre seba pravidelne, cítim sa lepšie aj psychicky a možno aj vďaka tomu vyzerá moja pleť menej unavene. Každá žena, hlavne matka, by si mala raz za čas nájsť chvíľku len pre seba, aj keď je to v tejto uponáhľanej dobe veľmi náročné.

Mylo odporúča na starostlivosť o citlivú a unavenú zmiešanú pleť:

Zmiešaná pleť sa vyznačuje mastnou a suchou časťou pokožky. Väčšinou je mastná takzvaná T-zóna na tvári a zvyšok pokožky je suchý s nižším počtom mazových žliaz.

Autor: Veronika Ragan

4 prípravky Mylo pre ošetrenie zmiešanej pleti, ktorá je citlivá a unavená.

1. Moissanit (odličovacie mlieko)

Cieľ: Jemne čistiť pleť od nánosov špiny a prebytočného mazu.

Použitie: 2x denne

2a. Láva (maska a píling)

Cieľ: Zbaviť pokožku odumretých buniek, predchádzať tým upchávaniu pórov a vzniku zápalov. Zlepšovať cirkuláciu pleti. Sťahovať zápaly.

Použitie: 2x týždenne iba v čase výskytu zápalov na pokožke

2b. Gaia (maska a píling)

Cieľ: Zbaviť pokožku odumretých buniek, zlepšiť cirkuláciu pleti, rozžiariť. Pravidelným používaním ako maska pomáha bojovať s pigmentovými škvrnami.

Použitie: 2x týždenne

3. Aura (očné sérum)

Cieľ: Stiahnuť vačky pod očami, hydratovať.

Použitie: ráno po čistení pleti 

4. Kvetová rosa (tonikum)

Cieľ: Tonizovať a pripraviť pleť na aplikáciu pleťového oleja.

Použitie: 2x denne pred aplikáciou pleťového oleja

5. Prebudenie (pleťový olej)

Cieľ: Nastoliť rovnováhu v produkcii mazu, zlepšovať hydratáciu, chrániť, sťahovať zápaly a predchádzať vzniku akné. Zlepšovať ochrannú schopnosť pleti. Z hľadiska aromaterapie bojovať proti únave.

Použitie: 2x denne

 
 
naspäť na Blog

Pridaj komentár