Mylujem sa – Soňa

Soňa Makranská je dlhoročná vegánka a spolumajiteľka vegánskeho bistra Simply Vegan v Prievidzi. V tejto časti rubriky Mylujem sa nám okrem iného prezradí, ako sa prelína jej vegánsky lifestyle do výberu kozmetických produktov, prečo si tak veľmi obľúbila značku Mylo a ktoré naše výrobky pomáhajú jej zmiešanej až mastnej pleti.

Ahoj Soni, môžeš sa nám predstaviť?

Ahojte kamaráti, som Soňa (@sova_huhu), mám 30 rokov a žijem si svoj malý sen na strednom Slovensku, kde mám prácu, ktorú milujem, skvelých ľudí okolo seba a nejako mi k životu vlastne viac netreba. Milujem prírodu, nové výzvy, rada zdieľam svoj pohľad na svet cez Instagram, tvorím recepty a len tak som. Tak ako tu a teraz s vami. 

Ako si sa dozvedela o Mylo kozmetike? Mylo registrujem od úplného začiatku vďaka Instagramu a celý jeho príbeh mi je nejakým spôsobom veľmi blízky, pretože milujem značky, za ktorými vidno reálnu prácu zanietených, šikovných ľudí, ktorí milujú to, čo robia. To u mňa vyhráva a keď sa to spojí s top kvalitou, som chytená v sieti a nechcem sa rozmotať 😊

Vieme, že máš v Prievidzi úspešné vegánske bistro. Ako sa prelína tvoj "vegánsky" štýl do výberu kozmetických produktov?

Áno, s kamoškou sme si päť rokov dozadu otvorili náš kúsok raja, našu bublinu pred tým svetom vonku, kde privítame každého, koho k nám zaveje. Nie je to len moja práca, ale ukážka toho čo žijeme každý deň. Za tie roky je to pre mňa tak automatické a normálne, že to siaha do všetkých oblastí môjho života, teda, samozrejme, aj do kúpeľne, kde mám kozmetiku. Mám rada overené značky a produkty, ktoré používam roky, nie som typ na experimentovanie, ale radšej vsádzam na kvalitu, ktorá je osvedčená. Preto aj Mylo patrí do mojej rutiny a som rada, že môžem podporovať takúto transparentnú značku, ktorá sa na nič nehrá. 

 

Povedz nám, aký máš typ pleti a ktoré Mylo produkty ti najviac sadli? Pleť sa mi mierne mení s ročnými obdobiami, ale v zásade ju mám zmiešanú až mastnú. Moje top produkty sú určite Čierna ovca, pretože milujem tú čistotu, ktorú dopraje mojej pleti v kombinácii s vodou. Čo musím spomenúť, je určite Botanika, pretože to je najlepší odličovač, aký som kedy mala a to nepreháňam. No a do tretice spomeniem voňavý Olivín, zázračný ochranný olej Ava a očné sérum Aura, ktoré krásne vypne okolie očí. Jednoduché a pritom s wow efektom. Presne tak ako to mám rada.

Popíšeš nám svoj beauty (hlavne Mylo:-)) rituál?  Veľmi rada sa líčim, ale ešte radšej sa odličujem a to je vždy taký môj rituál, kedy zmyjem zo seba celý deň a doprajem pleti, čo si zaslúži. Extra pozornosť jej venujem pravidelne s maskou Láva, napustím si vaňu s pár kvapkami Radosti, pustím hudbičku, zapálim vonnú tyčinku... Po kúpeli sa zabalím do županu, uvarím si čaj. To sú také moje malé rituály, pri ktorých Mylo nemôže nikdy chýbať.

Máš nejakú malú radu v starostlivosti o pleť, ktorú by si mohla odkázať našim čitateľom? Asi je to všetko odraz nášho vnútra. To, ako sa správame k nášmu telu, to, čo si naň natierame a to, čo nosíme v hlave. Preto je dôležité mať na všetko nadhľad a radostný vibe, ktorý je najkrajší mejkap. Investovať do potravín, kvalitnej kozmetiky a investovať čas do toho, aby sme sa naučili mať rady samé seba aj s nedokonalosťami, ktoré sú dokonalé.

Produkty, ktoré Mylo odporúča na zmiešanú a mastnú pleť, nájdete v tejto časti Mylujem sa.

Pripravila: Veronika Ragan

naspäť na Blog

Pridaj komentár